ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ     |      χρόνια εμπειρίας στη διάθεση σας

Παύλου Μελά 66

Άγιος Αθανάσιος 57003

08:00–20:00

Καθημερινά

Προφιλ

Ποιοι Είμαστε

Η Petalas Group, που δραστηριοποιείται από το 1989, είναι μια σύγχρονη εταιρία με πολυετή εμπειρία στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομολογικών υπηρεσιών με σκοπό την ολοκληρωμένη υποστήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών με αναγνωρισμένους φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορα πεδία συμπληρωματικά και μη προς το αντικείμενό της, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Η έμπειρη και δυναμική ομάδα στελεχών που απαρτίζουν την Petalas Group διαθέτει κατάρτιση, τεχνογνωσία και σημαντική εμπειρία που εγγυώνται την άρτια εξυπηρέτηση και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους συνεργάτες μας.

Στόχοι & Φιλοσοφία

Bασικός στόχος της Petalas Group είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής με στόχο μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

Η εδραίωση κοινού κώδικα επικοινωνίας, στη κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί, συντελεί στην ορθότερη ιεράρχηση των αναγκών της επιχείρησης και την αποτελεσματικότερη κάλυψή τους.

Φιλοσοφία μας είναι ότι ο φορολογικός και λογιστικός σχεδιασμός πρέπει να υπηρετεί την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας, να προβλέπει τις μελλοντικές της ανάγκες, να προλαμβάνει τις κρατικές παλινωδίες και να υπακούει στις τακτικές της επιλογές.

Συνεπώς, καθίσταται αναγκαίο, ο σύγχρονος λογιστής να είναι και σύμβουλος και πραγματικός συνεργάτης τόσο σε οικονομικά θέματα που προκύπτουν όσο και με ιδέες για την βελτίωση της δραστηριότητάς σας ( πχ. αναζήτηση της κατάλληλης επιδότησης για εσάς ). Να παρέχει κάτι παραπάνω από τα αυτονόητα όπως τήρηση βιβλίων, ΦΠΑ κτλ.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τετράπτυχο Εμπειρία - Ενημέρωση - Μεθοδικότητα - Δίκτυο Συνεργατών ( για ολοκληρωμένες λύσεις).

Εμπειρία

από το 1989

Ενημέρωση

διαρκή και έγκυρη

Μεθοδικότητα

με προσοχή στο πλευρό σας

Δίκτυο Συνεργατών

παροχή ολοκληρωμένων λύσεων

Μεθοδολογία

01. Κάθε Πελάτης για εμάς είναι μοναδικός

Για εμάς κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Προσεγγίζουμε με μεθοδικότητα τις παραμέτρους κάθε επιχείρησης , μικρής ή μεγάλης, και προτείνουμε λύσεις οι οποίες σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη μας.

02. Τρόποι εξυπηρέτησης

Εφόσον η εταιρεία μας επιλεχθεί από τον πελάτη και η συνεργασία ξεκινήσει, ένας από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρείας μας αναλαμβάνει τον πελάτη και την εξυπηρέτησή του.

03. Συνεχής εποπτεία

Ο υπεύθυνος του γραφείου είναι ενήμερος για όλες τις εργασίες του κάθε πελάτη. Στόχος του, είναι να παρέχονται στους πελάτες ολοκληρωμένες υπηρεσίες οι οποίες να διαμορφώνουν ένα σταθερό και σίγουρο περιβάλλον.

04. Πάντα δίπλα σας

Τα στελέχη του γραφείου είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα στον πελάτη και απαντούν σε κάθε ερώτηση ή απορία και λύνουν οποιοδήποτε ζήτημα τον απασχολεί.

05. Εξελισόμαστε μαζί με τις ανάγκες σας

Η διαρκώς μεταβαλλόμενη φορολογική πολυνομία, απαιτεί διαρκή και αξιόπιστη ενημέρωση που επιτυγχάνεται με την συμμετοχή μας σε σεμινάρια, συνέδρια αλλά και με την καθημερινή παρακολούθηση της φορολογικής νομοθεσίας.

06. Ολοκληρωμένες λύσεις

Την όλη προσπάθεια μας πλαισιώνει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, όπως δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανογράφοι, ειδικοί σύμβουλοι επιχειρήσεων ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

ΚΛΑΔΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Ψάχνεται για έναν καλό συνεργάτη;